Nu iti pune singur diagnosticul, lasa medicul ortoped sa o faca! Solicita o programare

Dr. Radu Paraschiv

Medic Primar Ortopedie-Traumatologie

Doctor in Stiinte Medicale

CALIFICARI

Supraspecializat in traumatologie sportiva

ACTIVITATE PROFESIONALA

2018–2022 – Medic Specialist Ortopedie-Traumatologie
 
2022–prezent – Medic Primar Ortopedie-Traumatologie
 
Doctor in Stiinte Medicale - Instabilitățile rotaționale ale genunchiului post ligamentoplastie. Necesitatea reconstrucției ligamentului anterolateral.

ORGANIZATII DIN CARE FAC PARTE

Membru al Academiei Americane de Ortopedie - 2013 – prezent
 
Membru ESSKA (European Society of Sports Traumatology, Knee Surgery and Arthroscopy – 2017 - prezent
 
Membru ISAKOS ( International Society of Arthroscopy, Knee Surgery and Orthopaedic Sports Medicine) – 2018 - prezent
 
Membru SOROT ( Societatea Română de Ortopedie și Traumatologie) – 2015 - prezent
 
Membru SRATS ( Societatea Română de Artroscopie și Traumatologie Sportivă) – 2016 – prezent

Medic chirurg ortoped

Sunt Radu Paraschiv, medic primar ortopedie-traumatologie, doctor in stiinte medicale. Pasionat de traumatologie sportiva, domeniu in care m-am supraspecializat.
Particip in fiecare an la Cursuri si Congrese de profil pentru a ma pune la curent cu orice tehnica care ar putea rezolva mai repede si mai eficient problemele pacientilor. Din 2013 sunt membru al Academiei Americane de Ortopedie, din 2015 fac parte din SOROT - Societatea Romana de Ortopedie si Traumatologie, din 2017 membru al Societatii Internationale de Artroscopie, Chirurgie a Genunchiului si Medicina Sportiva.

Abilitati

Diagnostic complet ortopedic
Recomandari de tratament eficient, personalizat
Chirurgie ortopedica
Chirurgie a umarului, soldului, genunchiului
Scoala, cursurile de supraspecializare, dar mai ales experienta practica mi-au aratat ca succesul unui tratament ortopedic sau al unei interventii chirurgicale se bazeaza in mare parte pe capacitatea mea ca medic de a intelege ca un pacient nu seamana cu altul, o leziune nu e intotdeauna in realitate asa cum e descrisa de manual. Asa ca tratez fiecare caz in parte, indiferent de gravitatea lui, ca fiind cel mai important de care ma ocup, fara sa scap niciun detaliu.
Te astept in cabinetul meu privat de ortopedie din Bucuresti, strada Polona 95-96, Physiomedical Center
Mihai

Operație sau ghips după o ruptură de menisc. A fost alegerea pe care doctorii mi-au pus-o în față după un accident la schi. Am ajuns din întâmplare și la doctorul Paraschiv. Nu doar că a reușit să îmi explice clar beneficiile ambelor opțiuni, dar și minusurile, dar m-am dus la operație fără panica de ce mă așteaptă. M-am recuperat perfect, rapid și am dat de domnul doctor de fiecare dată când am avut nevoie de el.

Delia

Mama a avut nevoie de infiltrații intra-articulare și un prieten mi l-a recomandat pe dr Radu Paraschiv. A fost o alegere grozavă. I-a explicat mamei de ce anume are nevoie, nu a supus-o la tratamente inutile și a reușit să mă facă să nu mai stau cu atâta grijă. Bun specialist, uman, cu picioarele pe pământ. Acum și eu îl recomand.

Ana

Nu m-as fi gândit niciodată că o să am nevoie de un specialist în traumatologie sportivă. Că doar alerg în parc ocazional. Abia după ce am făcut rupere de ligamente și am ajuns la doctorul Paraschiv am priceput cum stă treaba cu specializarea în medicină. M-a impresionat enorm felul în care reușește să explice lucruri foarte complicate într-un limbaj simplu și tu ca pacient știi exact la ce să te aștepți.

Armando

Mă numesc Armando, am 52 de ani și am fost operat artroscopic de ruptură de menisc medial de către dl. dr. Paraschiv în data de 23.12.2019, iar a doua zi am fost externat. Am fost luat prin surprindere la modul plăcut de profesionalismul cu care am fost tratat si de rapiditatea procedurii. După operație am beneficiat de consultația atentă și personalizată a dl. doctor. O atitudine exemplară.

Dragos A.
Dragos A.

In urma unui traumatism la genunchiul stang, am fost diagnosticat cu leziune de ligament incrucisat anterior. Am avut norocul sa fiu consultat de domnul doctor Radu Paraschiv, care a stiut…

Denisa M.
Denisa M.

In urma unei accidentari am fost diagnosticata cu ruptura de ligament incrucisat anterior. Initial am refuzat o interventie chirurgicala si am incercat sa ma recuperez cu fizioterapie si kinetoterapie…

George C.
George C.

Am fost operat la piciorul drept de catre domnul doctor Radu Paraschiv, in urma unui diagnostic de fractura in prima treime a femurului. Operatia a fost un succes, fara complicatii sau alte neplaceri…

Solicita o programare astazi!